Smuteční konzert

Smuteční konzert

Anotace: Proč jen tak daleko..

Lásko, dnes Tvého umu den,
pocit samoty a strachu.
strach nech ležet v prachu,
držel jsem palečky Tobě jen.
Nemohl jsem s Tebou být,
avšak srdce mé tam bylo,
smutek a troch stesku mi tu zbylo,
chtěl bych Tě tu mít...
Když hrála si,
jako bych slyšel kolem sebe tóny,
hráli Tvé ruce ano, byly to ony,
chci kousek Tvojí krásy...
Uletěla´s jak mladý ptáček,
srdce moje trápí bol,
slepý, nevidím nic kol,
odvezl Tě dlouhý vláček.
Chybí mi Tvé polibky
a dotyky těla,
rudé si rty měla,
a hřejivý dech...
Chci slyšet Tvůj hlas,
dotýkat se dlouhých řas,
topit se v pokušení,
tisknout se v rozrušení...
Autor Bojador, 29.10.2006
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí