Hřích

Hřích

Anotace: www.palik.blog.cz

Pro svý touhy zborcený
a léta ztracený
nechávám plynout sám
duše co ukradly nám,
v té chvíli pouhé
a vteřině dlouhé
kus svého štěstí,
dáš mi ránu pěstí,
co bolí mě jako nic
a nedovedu víc
koukat už vzpříma,
pro mě je to dřina,
když ticho přehlušilo hlas
a životy v nás,
co jiní soudí
okem nevidí,
pláč ani smích
a láska je hřích,
když na ni myslíš,
když v ni věříš.
Autor Palikasek, 30.10.2006
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí