Příště...

Příště...

Anotace: O zradě a pošlapaném snu

Pozlacený kotouč v rudých oblacích
a cesta k poznání na můj vkus příliš příkrá.
Rozbité sny o velké lásce
- to nevadí, tak možná zítra...

Bělostná tvář z chladu a krásy uprostřed moře z inkoustu
a k dokonalosti chybí už jen krok.
Zmačkaná skutečnost na filmové pásce
- tak nic, snad příští rok.

Tisíce stříbřitě mrkajících očí,
jejichž třpyt se nikdy nepoddá nicotě...
lásku teď vyznáváš další dokonalé krásce
-dobrá, tak v příštím životě.
Autor Petiiiiiiiiiiik, 31.10.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí