Můj svět

Můj svět

Anotace: www.palik.blog.cz

Usínám a ráno svítá
nademnou němá tvář
její vůně je tak sytá
krásná jak půlnoční zář.
Ze střípků její krásy
skládám si sen
hraju si s jejími vlasy
a vnímám rozkoš jen.
Šeptá mi do uší
slova co hřejí,
jak srdce buší
jak moc si ji přeji.
S myšlenkou pocitu
a s duhovou touhou
vnímám,že jsi tu,
že jsi vílou pouhou.
Jak básníkova díla
tvoří stránky vět
tak Ty jsi moje víla
co tvoří můj svět.
Autor Palikasek, 31.10.2006
Přečteno 524x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí