Vyznání

Vyznání

Anotace: Jen tak něco pro radost.

Když rosa padá do trávy,
když cukr hážu do kávy,
když slyším tiché řeky šum,
když vidím stát svůj rodný dům.

Když cítím vůni kapradin,
když slyším klapot od hodin,
když chystá se už svítání,
když píšu tohle vyznání.

Na Tebe myslím stále jen,
vždyť Ty jsi můj krásný sen,
na Tebe myslím Ty to víš,
vím co mi asi odpovíš.
Autor Jan Blahovec, 07.02.2005
Přečteno 2137x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (13x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí