Obraz

Obraz

Anotace: Dnes jsem viděl jeden obraz... až příliš krásný.

Jsem otrokem svého těla
úskočná nymfa
v pohybu
stále svírá mé srdce
v papírové pěsti
a drtí
a mačká
a směje se
stále
tak krásně.

Bývá mi úzko
z hlubokých očí
upřených kamsi
do mého prázdna.
čekají něco
nic
zrůda.

Ptám se nesmělé nymfy
zda smím prosit
a to ticho dává jí moc mne zničit
v jediném zkoumavém pohledu
na má ústa
na mne
zrůda.
Autor Thilion, 06.11.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí