Máš v sobě kousek citu?

Máš v sobě kousek citu?

Anotace: Dívka se táže chlapce proč jak mohl to udělat?Proč trápím se jak je Tobě?Podvedl jsi mě.....pčečti o čem to je vlastně

Milovala jsem dvakrát a podruhé naposled,
podruhé se mi zbořil celý svět.
Ještě dnes, když se mu podívám do očí,
země se se mnou zatočí.

Nadal mi! Podvedl! Vyváděl!
Neměl na to právo, nebo snad měl?
Dusila jsem v sobě vztek a smutek,
aby bylo po všem mám udělat dobrý skutek?

Vzpomínky jsou bolestné,
krásné někdy radostné.
Nejhorší vzpomínka je tvá nenávist ke mně.
Myslel jsi někdy na to, jak asi je mně?

Máš v sobě kousek citu?
Ne,nemáš vzpomínám na malého kluka,co stojí tu.
Byl jsi to ty!
Autor Dušekteráztroskotává, 07.11.2006
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí