Ach ty ženy

Ach ty ženy

Anotace: Některé ženy, které potkáš jsou ...

Slunce svítí, hřeje
srdce mi buší, chvěje
tep k maximu spěje
u srdíčka něco hřeje.
Je mi tak líbezně, skvěle,
co to znamená, co to je?
to zahořela láska k tobě.
Hlas se mi trémou třepe
lásko, zamiloval jsem se do tebe.
Pojď, prožijeme chvíli svou
dlouhou noc bezesnou.

Krásné, má lásko, to bylo
co po ránu z nás zbylo?
Srdce mé do tebe vběhlo
třikrát s tebou pohlo.
Chci tě, lásko má, stále víc a víc
s tebou prožívat postelový hic.
Kráčíme světem dál
svoji ruku jsem do tvojí dal
celičkou tě polaskal
na stokrát s tebou spal.

Slunce svítí, hřeje
ale srdce se mi zimou chvěje
Ledová královna jej zakleje,
ze srdíčka mi něco sílu saje.
Lásky k tobě nebude více
stala se z tebe pijavice.
Pijavice mého lásky pjení
tvé počínání vše mění
až mi na rtech hnus pění.
Zasloužíš ukamenování
neprožívám jen já těl propojení
s tvojí líbeznou jeskyní
nejsem v ní krápník jediný.
Řekla’s „taky zahni“
Taková má morálka není
zuby zášti na tě cení.
Líto je mi srdce propojení
a krásných chvil milování
teď vím že jsy snadno k mání.
Já pevný jsem a budu
asi miloval jsem zrůdu.
Autor Michálek, 09.11.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí