Staň se ...

Staň se ...

Anotace: ...

Staň se hvězdou,
na nebi pluj,
já budu měsíc,
navždy jen Tvůj.

Staň se sluncem,
zahřej mne malinko,
za chvilku budu Ti,
říkati maminko.
Autor Robert Thomas, 09.11.2006
Přečteno 635x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí