Krev sliby pojí

Krev sliby pojí

Anotace: O nešťastném konci.

Říkal jsi že mě miluješ,
Že jen pro mne má smysl tvé žití,
Že jen se mnou býti chceš,
Však teď ukončil jsi v mém srdci bytí.

Odešel jsi a s naschle jsi neříkal,
Odešel jsi jiné růže nosit,
Jen jsi z mého srdce utíkal,
A šel k jiné prosit.

Byla jsem naivka hloupá,
Co na tvé plány tiše kouká,
Řekla jsem si už dost,
Když přišla ona nečekaný host.

Políbil jsi ji jako mě kdysi,
Já jsem poznala že jinou máš,
Poznala jsem že jste dvě krysy,
Poznala jsem že na mě už se nedíváš.

Dával jsi mi do pití jedu,
Okolo pusy sladkého medu,
Byl jsi jako mé břímě,
Já to však snášela střídmě.

Teď je konec mým doufáním,
Černá noc se barví krví,
Já slib tvůj splním,
Krev sliby spojí.

Slíbil jsi že živ mě neopustíš,
Já plním tvé přání
Do kafe jedu aniž tušíš,
Už blíží se ti věčné spaní.

Já pak jdu za tebou,
Hltám doušky jed,
Umírám však tebe beru sebou,
Ty však nepřijdeš na onen krásný svět.
Autor Prousan77, 11.11.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevim, jestli to je ze skutečného života, ale určitě to muselo bolet! Jinak báseň krásná...

11.11.2006 07:19:00 | Angel111

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí