Počítám

Počítám

Anotace: ...

Počítám měsíce,
počítám hodiny,
kdy miminko Naše,
přijde do rodiny.

Počítám dny,
které jsme spolu,
život jde nahoru,
někdy i dolů.

Počítám vteřiny,
počítám roky,
šťasten jen s Tebou,
budu na věky.

Počítám dny,
počítám noci,
ženou mou staneš se?
Moc já to chci.
Autor Robert Thomas, 12.11.2006
Přečteno 583x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obsah je moc pěkný.

01.12.2006 22:20:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí