Není dokonalost

Není dokonalost

Anotace: .......Nehledejte,co není......

Já dlouho chodil po světě
A hledal dokonalost
Snad po celé planetě
Nic nebylo mi dost

Něco se mi zdálo málo
Jiného zas bylo víc
Za snahu mi to nestálo
Tak neměl jsem zase nic

Potom se však zázrak stal
Najednou jsem potkal Tebe
Sám sebe jsem nechápal
Bylas pro mě jak blesk z nebe

Blesk,co zažeh plamen v duši
A já věděl-jsi to Ty
Ta která ví,ta co tuší
Vyvede mě z temnoty

Už nehledám dokonalost
Nechci snít dál jenom sen
Co jsem našel,stačí mi dost
Konečně jsem probuzen
Autor Marvel13, 12.11.2006
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš tam momenty opravdu krásné.. momenty krásné a momenty malilinko slabší, které se rovnají těm momentům, co v tomto zakomponování vůbec nevadí.. mi se líbí a basta :)

12.11.2006 17:16:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

Pěkné,líbí se mi.Obsahově nic zvlášť,trochu omšelé,ale dobře se čte.

12.11.2006 17:02:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí