Rozkvétající láska

Rozkvétající láska

Anotace: Pro bubu...

Proti větru chtěla bych utíkat,
umět poručit dešti a
slunci aby šlo spát.

A pak se jenom s duhou smát a
lítat v mracích s vášní mou,
tak spojenou s vášní tvou.

Pojď,budem si dělat blázny z datumů-
časoprudičů a
z krutých dnů.

Budem malovat na oblázky
a to vše,
ve jménu naší lásky.
Autor airelle, 12.11.2006
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí