Nechci žít bez tebe

Nechci žít bez tebe

Anotace: nevím jak to komentovat snad jen tak že ho moc miluju a nedokážu žít bez něho

Myslím na tebe stále
a čas jde pořád dále.
Nedokážu usnout sama,
o tvou přítomnost bych stála.

Vzpomínám na okamžiky prožité s tebou,
snad další k těm pár přibydou.
Jak jsi mě objímal, abych se nebála,
aby nic nestálo nám v cestě jsem si přála.
Teď cesta je volná, jsme jenom my
a přesto trávím zase sama dny.

Jak jsi líbat mě chtěl,
to by jsi už směl.
Tehdy bylo všechno jiné,
chci ať naše láska nezahyne.

Znova chtěla byh cítit tvé rtíky,
jen o tobě se mi zdají sníky.
Jsme tam jenom my dva a sami,
tak jsme si to dávno přáli.
Autor Kopretinka, 12.11.2006
Přečteno 870x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí