Anděl a já

Anděl a já

Anotace: do jaké míry se protiklady přitahují?

Kdyby tu byly schody do pekla
těmi bych nejspíš utekla
Kdyby tu byly schody do nebe
byly by jenom pro Tebe

Teď vidíš, že jsme jinačí
copak ti to už nestačí?
chlapečku s křídly jako pel
spálím Tě, budeš na popel

Směj se svým hlasem anděla
tohle já slyšet nechtěla
zpívej si písničky o lásce
máš je jak nahraný na pásce

Jestli se na zemi střetneme
svý pouto opravdu přetneme
budem pak rádoby svobodní
možná pár hodin, několik dní

Cítíš tu prázdnotu příteli?
tohle jsme asi neměli
zničili jsme ten vztah nad vztahy
co jsme to, co jsme to za vrahy?
Autor gaja, 13.11.2006
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Welmi Kvalitní Literatura ...radí roboti a mají pravdu :)

31.01.2008 02:07:00 | blue

Jen v lásce je možné se transformovat ...
.... do dvou tak protichůdných rolí ...
a být zároveň její porodník .... i hrobař ... :*-((

27.06.2007 08:57:00 | HarryHH

jj moc pěkné..

13.11.2006 20:13:00 | Najlin

ti vrazi tam fakt sedli:)hezky, rymuje se to, tak co doddat...:-P

13.11.2006 17:58:00 | Lucyane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí