Šedá

Šedá

Anotace: Někdy mi ten svět tak připadá

Jen šeď je všude kolem nás,
šedá je ulice, park a nad ním mrak,
blízká černé trápí mě zas,
ničí moji hlavu, srdce i zrak.
Šedou je hudba, jíž denně slyším,
i domy v centru města,
šedá nejde k lidem, sluší myším,
divný názor můj? Snad z jiného jsem těsta.
Šedá je má mysl,
když jsi daleko má krásko,
nic bez Tvých očí, radosti a lásky nemá smysl,
těším se až vrátíš se mi lásko,
šedá se v barvu Tvých rtů změní,
v modrou, jež v Tvých očích září,
v růžový nádech, co mají tvoje líčka..
Avšak zatím jen libé snění,
přání v mém teskném snáři,
se mnou tu jen smutku hříčka
a barva šedá...
A s tou se žítí nedá!
Vrať se ať barevný je zase svět,
ať bezbarvý růže nemá květ,
Ať mohu Ti svou lásku dát,
říci, že mám TĚ moc rád...
Autor Bojador, 13.11.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí