Pamatuji si...

Pamatuji si...

Anotace: ...( jak obvykle)

Pamatuji si krachy,
Pamatuji si štěstí,
Pamatuji si na prachy,
A taky na rány pěstí,

Pamatuji si slávu,
Pamatuji si stíny,
Pamatuji si na v talíři trávu,
A neodpouštím své viny,

Uprostřed náměstí,
Uprostřed světa,
Čekajíc na znamení,
Pouhopouhá věta,

Věta, co znamená tak moc,
Dvě slova měnící život,
Věta, co má nesmírnou moc,
…a nic na život mě nenapadá…

Pamatuji si hrůzy,
Pamatuji si krásy,
Citovou transfúzi,
A mozkovou anastázi,

Pamatuji si slova,
Pamatuji si věty,
Běží mi hlavou zas a znova,
Jako nevadnoucí květy,
Autor Muta cum liquida, 13.11.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí