Kamarád..taky rád

Kamarád..taky rád

Anotace: kamarádka mi dneska řikala o jejím rozchodu,já na to stále myslel a napsal sem tenhle text ...

Miluji tě,ty taky,
tak proč nad námi začali černat mraky?
Kvůli čemu,začalo se stmívat?
Proč nebudeme se více vídat?
Tak již chápu,já tě sice miluji,ale ty jiného.
Opouštíš mě..našla jsi si nového.
Končí vztah ,tak proč nepláčeš.
Proč vzteky do tváře mě nedrápeš?
Tuto odpověď vím vztah končíš ty,ne já.
Bude mi moc chybět ta osoba co vedle mě lehá.
Vlastně lehávala,
ještě před dvěma týdny jsi mi polibky rozdávala.
Dnes,líbáš jiného,
mého dobrého známého.
Nečekal jsem že zradíte oba,
to co cítím je láska a zloba.
Ještě před týdnem jsme se objímali,
ještě nedávno jsme se něžně líbali.
Teď vidím jak balíš věci a odcházíš,
náladu,tu mi nezkazíš.
Tu jsi mi již zkazila,
když jsi mého nejlepšího kamaráda sbalila!
Nevěděl jsem jak moc bolí zrada,
proč vybrala jsi si zrovna mého kamaráda?
Autor Dindane, 13.11.2006
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

no, tak to v živote beží, bohužiaľ aj kamarát je chlap...

13.11.2006 21:43:00 | vierka1

mno jo...láska si nevybírá;)

13.11.2006 20:28:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí