Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: ...

Tak jako na jaře vyroste kytička,
tak rodí se v srdci mém prosbička,
přála bych si velkou lásku,
která nevisí jen na vlásku.
Chtěla bych lásku která nebolí,
dala bych za ní na světě cokoli.
Autor Adele, 17.11.2006
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí