Sen vs.realita

Sen vs.realita

Chce se mi brečet, chce se mi smát,
proč nemůžu vedle tebe klečet nebo jen tak stát??
Proč musím na tebe jen koukat opodál,
jak krásně se směješ,
jak z tvého těla sálá žár??
Chtěla bych ho svou láskou zchladit,
tělem svým tě hladit,polibky tě mazlit,ale..
můžu jen snít,
jak krásný by bylo tě mít.
Ale vždyť..
já tě mám, lásku tvou osud nám dal,
ten zázrak se stal.
Ty jsi ten, o kterým se mi snad staletí zdálo,
věřte mi lidičky a to není málo..
Ale..
Vypadáš jinak než já jsem tě vídala ve svých představách,
ale jsi mnohem hezčí,co mě to napadá?
Máš jinou tvář,ale jsi to ty a já to vím,
jsi ten, o kterým já celou tu věčnost sním.
Jsi jiný a přece ten co já znám,
jsi to TY a já tě teď mám!!!
Autor Natalie Kolářová, 11.02.2005
Přečteno 651x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí