Dívka z obrazu

Dívka z obrazu

Anotace: ...

Dívka z obrazu,
v rukách pugét růží.
Vlasy černé jak eben,
tvář a hlas jak samet.
V oku slzu,
co skrápí její líc.
Na rtech otázku,
však z úst nevyjde nic.
Krev po ruce jí teče,
jak trny růží bodají do kůže.
Ten na koho se dívá,
nevnímá,má oči pro jinou.
Ona však stále doufá,
že jednou přijde její čas .
Autor Kessi, 18.11.2006
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo..je to pěkný moc...

18.11.2006 14:33:00 | RadushQa

..moc krásné..

18.11.2006 14:25:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí