O lásce

O lásce

Anotace: Pro radost na Valentýna

Láska je jméno,
láska je cit,
láska je všechno,
pro ni stojí žít.

Láska je obětí,
láska je radost,
někdy je dojetí,
někdy i starost.

Láska ta hřeje nás,
jindy zas pálí,
někdy je hodokvas,
jindy je v dáli.

Láska je Venuše,
milenec Měsíc,
cítíš ji u duše,
tam je jí nejvíc.

Láska je kabaret,
lidé jsou herci,
nechci znát odpověď,
vždyť přec jsme velcí.
Autor Jan Blahovec, 11.02.2005
Přečteno 708x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí