Nechápu

Nechápu

Anotace: tak rychle...

Nechápu jak se to jen mohlo stát
pořád jsem si myslela, že mě má tak rád.
V tom najednou do srdce rána
a v okamžiku byla jsem sama.
Ve spánku jsem ho líbala,
ve dne se na něj jen dívala.
On však i zdravit mě přestal,
o mojí společnost už zjevně nestál.
Měla jsem se spokojit s tím co jsem měla,
já však ale čím dál více jenom jeho chtěla.
Prahla jsem mít pořád víc
a skončila jsem tak, že nemám nic.
Autor Jarra Wen, 24.11.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já když mám problém tak ho napíšu na papír.Ty děláš to stejné takže už ti je lépe.A teď běž dál ať máš zase o čem psát.

24.11.2006 22:57:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí