Jak ještě dlouho láska bolí?

Jak ještě dlouho láska bolí?

Anotace: Co by jste dělali vy, kdyby se vám ozval/a váš bývalý/á?? Nevím, co jsem měla dělat, ale snažila jsem se to vysvětlit...

Je to už strašně dlouho, co se to stalo.
Já byla tvá a i tvé srdce mě hřálo.
Pak to nějak,jen tak odejde...
A já věděla, že už znovu to nepřijde.
Stala se chyba, eror,
náš vztah byl pak pro mne teror.
A ty po tolika měsících mi napíšeš...
Prý jestli se mi stýská
a jestli v mém srdci zůstala nějaká tříska.
Zase jsem zmatená, ztracená,
i když jsem od tebe míle vzdálená.
Děláš to schválně...
Jedna ti už zase nestačí,
myslíš, že dvě ti postačí?
Nemám zájem se znovu o tebe dělit,
navíc mám nový vztah a NEBUDU ho kazit.
Ano je to tak...
Miluji jiného,
ale nikdy už nezměníme to, že ty jsi byl ten první.
Proto stejně vzpomínám...
A to je asi ta nekrásnější věc po našem vztahu..
I když ty jizvy, co jsi nechal jsou obrovitánské..
Autor dolfik131313, 25.11.2006
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

velmi pěkné akorát ten závěr mohl být trochu víc zrýmovaný, ale jinak je to v pohodě

07.12.2006 20:56:00 | Floppy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí