Jedno želanie pre Teba.

Jedno želanie pre Teba.

Anotace: ................

Chcem, aby si počula šum krídel motýľa,
keď nimi nežne máva, sediac na listoch ruží...
Nech sa Ťa vánok dotýka, láska moja hravá,
keď po Tebe túžim...

Chcem, aby si v mojich očiach videla dúhu,
ktorá je slniečkom posypaná, sťa vlasy malej víly.
Nikdy už nechcem druhú,
Ty si láska sama, tentokrát sa nepomýlim...

Chcem, aby si počula moje srdiečko,
ako spieva Tvoju pieseň: bim-bam, bim-bam,bim-bam.
Ty si moje slniečko, k tebe lásku nesiem,
zo srdca rád Ťa mám ...
Autor solar1, 26.11.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezkéé..

26.11.2006 12:14:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí