Vlaky,ktoré unášajú lásky.

Vlaky,ktoré unášajú lásky.

Anotace: ...........

Nenávidím vlaky,
ktoré unášajú naše lásky.
Ostávame potom sami,
bez odpovedí na otázky.

Nenávidím nežné klamy,
že ja sa Ti vrátim.
Sú to iba drahokamy,
v ich lesku sa ja stratím.

Nenávidím vôňu nehy,
ktorá tu po Tebe ostáva.
Aj rieka myje svoje brehy,
a aj ona odchádza.

Nenávidím čas,
lebo sa rýchlo míňa.
Môj vnútorný hlas
mi ťa pripomína.

Pozriem sa na obláčik,
ako mení tvar.
Pripomína mi vláčik,
ten,ktorý mi ťa vzal.
Autor solar1, 26.11.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí