Jsi...

Jsi...

Anotace: Přirovnání co pro mě má Láska znamená. Miluju tě Petluško.

Jsi koření mého života, až teď mi chutná jako nikdy před tím,

Jsi živá voda mého srdce, tak dej mi ještě napít prosím

Jsi krásná myšlenka, co zahání mi smutek a děla život krásným,

Jsi noční obloha na kterou až slunce zapadne v noci se dívám

Jsi touha a sen, jez v noci mívám.

Jsi…. Však vis co teď říkám...
Autor svištící vítr, 30.11.2006
Přečteno 670x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jsi touha a sen, jez v noci mívám

tomu trochu rozumím...Já mívám splav a ty zrovna jez..!
To musí bejt kanonáda :)
Ale nic vezlém, ok?

30.11.2006 17:12:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí