Ty

Ty

Anotace: o človíčku který ve mě zase začíná probouzet LÁSKU

Umíš nežně
pohladit mi duši
vykouzlit úsměv
na tváři
probudit jiskru
v mých očích
a moje srdce
láskou rozzářit
lehounce
se mi ukládáš do srdce
Autor Ema, 14.02.2005
Přečteno 684x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí