Raníček

Raníček

Anotace: Probuzení se po boku milované osoby, které chcete vyznat své nejniternější pocity.

Čas nikam nespěchá
a věčnost není k mání
proto Ti nabízím svou duši ke snídani.
Slova se na jazyku rozplynou
ve zvláštní patvar
co bude naší peřinou
a sluncem bičovaní
zas půjdem o den dál.

Princezno zakletá v komnatách milování,
má četbo povinná
jsi Bible bez vyznání.
Svou pravdu utopíme ve víně
a budem čekat zda se minem nebo pominem
než sluncem zbičovaní
zas budem o den dál.
Autor Bušík, 30.11.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Můj princi vysněný,
zas o den k životu jsme blíž.
Otevři oči své,
ať ho jen neprosníš.

Ruku podej, té co máš tak rád
a sluncem bičovaní
zas jděte o den dál.

24.04.2007 18:04:00 | Kaaťa

..krásná..

30.11.2006 20:24:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí