Sny

Sny

Anotace: věčné loučení

Zase se mi o tobě zdá
a vracím se tam rád i když srdce mi krvácí
a tvé vzpomínky se možná vytrácí,ale moje zůstanou
Nikdy nezešednou

Byly to krásné časy

a teď nic jen stín a chladno

Teď už možná není radno s nadějí se sbližovat,
ještě pořád srdce tluče,ještě pořád zní mi tep
Já se ale k tobě vracím,zase zpátky o pět let

Zase v čase rozložený proplouvám už stovky let,
zase prosím o naději smět tě jednou uvidět
Jistě láska dávno není jenom šalba rezavá
Stále prosím o naději v srdci jsi mi zůstala

Je hloupé být pierotem,co má špatnou náladu
tak mě utluč,neb mozkožroutem v hlavě tvé se teď stanu
Autor Chránič Zubů, 15.02.2005
Přečteno 485x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí