Přísně tajné

Přísně tajné

Anotace: Byl jsem na ní tenkrát asi ošklivej, ale co bylo moc, bylo příliš.

Tajemství zvoní hrana,
písnička dávno obehraná,
každý už kolem zná ji,
vrabci na střeše cvrlikají.

Tajemství dávno provalené,
nezlob se na mě, ale ne,
já prostě nemám z pravdy strach,
vždyť je to skoro v novinách.

Tajemství končí, marná sláva,
teď ukaž, lásko, jak jsi pravá.
Nebo snad potřebuješ povolení?
Je to v poho? Není.

Možná jsme měli zůstat v tajnosti.
Bulíky věšet na nos ti
bylo svým způsobem zábavné.
Náš denní chleba, ne?

Jenže to neslo lež
a tu já nemám rád.
Tak řekni: co ode mě chceš?
Vůni lásky? Nebo zrady smrad?
Autor Maly_Al, 01.12.2006
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básníš a víš proč.To je správné a víš kde je chyba určitě víš, tak se nedej a dál jdi.

02.12.2006 00:13:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí