Jsem blázen?

Jsem blázen?

Anotace: no tak tohle to je pravda...

Říkáš sbohem...
Lásko, neopouštěj mě...
Já vím, že přijde den,
a ty pochopíš...
Proč mě tak trápíš?
Zůstala jsem tu sama.
Má láska pramení z hlouby srdce,
je to jako vodopády,
které nezastavíš...
Jako duha,
chci doběhnout na její konec,
ale marná sláva, lásko...
Proč zakrýváš si oči,
a zacpáváš uši?
Nechceš slyšet pravdu?
Poslechni si co šeptá moje víra:
,,Jsi to, co její srdce svírá..."
A ty to víš...
Autor Apollo16, 02.12.2006
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná. krásně vyjádřené pocity.

hodně štěstí.

02.12.2006 15:35:00 | MishaX

opravdu pěkná báseň

02.12.2006 14:02:00 | Crew

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí