Pohled do očí

Pohled do očí

Anotace: Jen tak ...

Krátký pohled do očí,
ta jiskra snadno přeskočí,
srdíčko hned se rozbouchá,
rozum nevnímáš,tělo srdce poslouchá,
za tou krásnou rychle utíkáš,
a tisíc nápadů pro ni v hlavě máš.
Jenom s ní potom chceš být,
a pak ji říkáš"pro Tebe stojí žít",
v noci,když všichni jdou spát,
myslíš jen na ní,máš stále hlad,
po jejích polibcích co jsou ja maliny,
takový nenajdeš,u žádný,u jiný.
Myslíš na Ní bez přestání,
pak honem utíkáš za ní,
Lásko moje,říkáš jí,
miluji Tě,je to k zbláznění.
To vššechno cítím taky já,
miluji Tě-buď jen má.
Autor Jan Blahovec, 15.02.2005
Přečteno 549x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí