Dnešní den

Dnešní den

Anotace: krutosti dnešního dne

Dnešní den, vylezl z pekel ven
ze srdce rve se hrozivým plamenem
srdce pláče, že stane se popelem!
Dnešní den, vymazal každičký můj sen
jenž vznikal nádherným jejím pohledem,
každým jejím slovíčkem, co stačila mi říct
než řekla:
“Už vlastně nic!“
Nic?
Už nikdy nebudu mít klid,
už nebude víra věřící v Ní!
Už nebude místo v srdci mém,
pro Tu co jsem ji strašně chtěl.
Hrozný to den, který vylezl z pekel ven!
Autor Dzin2, 05.12.2006
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo ale někdo věří já ne

05.12.2006 19:55:00 | Dzin2

...každého nás někdy bolí den
... nocí bloudí i sen
.... však postůj příteli ...
... ráj Tvůj se Ti zmnění ...

05.12.2006 17:40:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí