Psát...

Psát...

Anotace: Hmmm, další paskvil z mýho šuplíku...

Vezmu papír, tužku a budu psát.
O Tobě.
Dokud rozum se nezačne smát.
Mé osobě.

Budu psát slova, jež jsou jen mlčením,
z nichž nikdo nevyčte, o čem sním.
Sny a touhy o Tobě
patří jenom mně.
Chci ponechat je sobě,
lehce ztratí se v tmě.

K čemu bylo by,
kdybys znal má přání?
Srdce má pocit chudoby,
druhé k sobě si shání.

Našlo si Tebe.
Však Tys ho odepřel.
Žádá si Tebe.
Ten cit mi vydržel.

Každým dnem sílí,
ona smrtící láska,
bere mi síly,
předem prohraná sázka.
Autor xavian, 05.12.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí