Sny se plní o Vánocích

Sny se plní o Vánocích

Anotace: .....Čti

Zbyl mi jen sen,
pro tenhle den.
Jsou přece Vánoce,
ach ano Vánoce.

Já stojím a čekám
do svých myšlenek a vzpomínek celým mozkem vtékám.
Všichni se baví jen já vzpomínám ten den,
ale stále doufám,že tenhle den je jen sen.

Ve skutečnosti je to má hloupá představa,
které se bojím,a která mě dostává.
Budu jen stát a čekat na Tvé objetí,
nesplní se-li můj sen odletí..
rozplyne se jako kouř,
po kterém stuhne bouř
aneb bouře.

Má obava je sinější pořád a víc,
doufám,že platí:
,,Sny se plní o Vánocích.''
Autor Dušekteráztroskotává, 06.12.2006
Přečteno 571x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí