Touha má

Touha má

Anotace: i k tomuhle láska inspiruje ne??

Křivky tvého těla mě svádí
a neuvěřitelně k tobě vábí
vždy když zavřu oči tak je vidím
ale šťastnější sem když je cítím

krásu a smyslnost tvého těla mám v hlavě
ale neporadím si s tím vůbec hravě
sem lapen do převeliké tvé krásy
potřeboval bych teď bezpečnostní pásy

vždy když tě odhalenou vidím
že neshořím se jen divím
protože pohled na tvé tělo mě rozpalí
zázrak že se o mě tvá ruka nespálí

popis tvých rtů udělat je lehké
stačí říct že jsou strašně hebké
pak přejdu na líbání tvého krčku
stejně tak rád hladím tvou ručku
ale co mám na tvá prsa povědět
jejich líbáním se vše mohu dozvědět
tvé bříško je pak tvoje chlouba
nezamilovat se do něj byl bych trouba
a o tvém klíně zatím nic povědět nemohu
jen tvůj zadeček způsobil mi nehodu
protože vždy když mohu chci se ho dotýkat
s hebkostí tvé kůže chci se potýkat
a tvé nohy jsou určitě dílem božím
jak se jich dotýkám mám strach že se složím

co říct závěrem na tvé tělo
že strašně rozpaluje moje čelo
jsi prostě holka ohromně krásná
co ve mě chtíč a touhu vyvolává
Autor Sirnis, 09.12.2006
Přečteno 567x
Tipy 4
Poslední tipující: lady_esik, BArBArKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Wau, předposlední odstavec super, lépe tak pochopím svého kluka, nemůžete se pomoct?

06.12.2009 00:31:00 | lady_esik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí