Právě Teď...

Právě Teď...

Anotace: Je mi mocinky moc smutno po Adamkovy...

Právě teď já nejvíc přeji si,
býti s tebou a lehnout si,
lehnout si do kvítí a být v tvé náruči.
Cítit tvůj dech, tvůj krásný hlas,
uslyšet ho zas.
Miluji tě strašně moc,
připadá mi,
že i víc než dost.
Pravě teď já chci utéct s tebou,
a být obklíčena něhou,
Nevím jak zahnat smutek,
nevím zda před tímhle někdy někdo utek,
vím že právě teď jsi muj největší smysl žít,
a životem dál s tebou jít.
Nechci nic víc než tebe... chci tě mít u sebe...
Autor ta co bývala Andělem, 09.12.2006
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkné vyznáníčko ;-)

26.02.2007 16:33:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí