Vznání

Vznání

Anotace: možná to básnička není ale ze srdce psané ano. snad se vám bude líbit

Nevím zdali bych ti měla tyto slova mezi řádky psát,
ale říct ti to jednou musím,
nemůžu to už dál v sobě nosit.

Přála bych si tě mít vedle sebe každičký den.
Přála bych si být každým tvým sne.
Přála bych si být holkou tvou,
Ne jen kamarádkou.

Snad pochopíš co ti chci tím říct,
Že nemůžu už dál takhle bez tebe být.
“MILUJI TĚ“ to je to co jsem ti chtěla vždycky říct.
Autor Terík, 09.12.2006
Přečteno 827x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí