sbohem-Konec opouštím tě

sbohem-Konec opouštím tě

Anotace: napsané snad se vám to bude líbit nevypadá to jako básen ale což

Nemůžu s tebou být,
Nemůžu už takhle žít.
Já věrná ti nebyla,
S jiným jsem se vyspala.
Krásně mi bylo sním,
A vím že bys neodpustil můj hřích.
Proto sbohem ti musím dát.

O odpuštění prosit nebudu,
Ani prosit bych nechtěla,
Já už nemiluji tě tak jak dřív,
A proto nemůžu s tebou už ani být.

Ty víš kdo to je,
Věděl jsi to dřív že z toho bude něco víc,
Já tajila ti pravdu která ve mně byla,
Ublížit sem ti nechtěla,
Ale pravda už ze mě ven musela.

Oč bych chtěla tebe poprosit,
I když vím že přání mé splněno nebude,
Abys kamarádem byl mím.!!!
Autor Terík, 09.12.2006
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mým je s Y;)

10.12.2006 19:30:00 | Katitek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí