Bez Tebe ne...

Bez Tebe ne...

Anotace: Trošku osobnější...

Jaro líbá líce,
bez Tebe už nikdy více.
Vítr hladí vodní hladinu,
už ne…..ani hodinu.
Kapka padá dolů,
životem už jen spolu.
Sluce pálí, hřeje,
bez Tebe ne.…závist se směje.
Ztrácíš křídla motýlí,
jen „ty a já“ mi život posílí.
Prší vločky sněhové,
bez Tebe už ne…..schraňuješ si slzy perlové.
Autor Haydée, 10.12.2006
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí