On ví...

On ví...

Anotace: ...

V bytě prázdno, v srdci žal,
už není krásno, tys mi ho vzal
a s ním i klid a další šrám na duši,
prázdný byt a radši netušit,
proč mráz mě nezebe a slunce nehřeje,
vzpomeň si: NADĚJE!
To slůvko co máš tak rád,
mi beránku nedává spát a já mám se bát,
že už nechceš se vrátit,
težké tě získat,
mě lehké je ztratit.
Píšu ti rýmy a mé splíny nikdo nevidí, neslyší, netuší...
Chci tak moc?...Jen klid na duši!
Autor Ninka, 11.12.2006
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

smutny, ale moc krásny!

12.12.2006 17:08:00 | RECESISTKA

jooo...tak to láska ten klid vytvořit neumí...hmmm...škoda,ne?...;)

11.12.2006 18:04:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí