Jizva lásky

Jizva lásky

Anotace: vyznání

Máš oči vlčí
a hlas klidný
jako spánek.
Pocity mé mě k Tobě vláčí
a nejistota z Tvého dechu,
mě hambou zmáčí,
když nocí vlahý vánek
odráží vášeň mého vzdechu.
Máš vlasy havrana
co v zahradě rajských snů zrána
mezi bílím sněhem klove do něhy
Máš ústa co slíbala slunce
v mé tůňce odrazů
ve Tvém obrazu.
Máš ruce jako zahradník
co pěstuje růže
v nich cit malíře
jenž trnem od barev
dotýká se lehce mé kůže
a maluje výbuch sobky.
Autor laura3, 14.12.2006
Přečteno 594x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ta báseň má velkou hodnotu. Ani jsem ji nedočetla a už sem hlasovala

05.01.2007 13:47:00 | werta

krásný...ale kazí mi to tam tY ústa......ústa jsou tA....střední rod..

14.12.2006 20:13:00 | Lisa Kloboučková

...tak tomu říkám vyznání ...bravo ...tleskám ...
...:)...

14.12.2006 08:00:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí