Pravda

Pravda

Anotace: Krutá pravda

Mám mnoho otázek,
Ale nevím koho se ptát,
Život není jako obrázek,
Nevím jestli chci opovědi znát.
Ale přesto se ptám,
Proč zamotala mi hlavu právě ona?
Odpověď neznám,
Ale tady jsou zbytečná slova.
Nikdo mi neopdoví,
Jen ticho je se mnou,
Stejně nikdo nic neví,
A já zůstanu tu s láskou svou.

„To pravda není,
Ta dívka tě ráda má,
Já ti to povím,
Jestli chceš opověď znát.“
(Anděl)

„Chci jí znát,
ale kdo jsi?
Koho mám se ptát?“
(zamilovaný)

„Já jsem Anděl,
Ta dívka tě moc ráda má,
Věř mi,sám jsem to viděl,
Ale ona své city ještě sama nezná“
(anděl)

„A já Ďáběl jsem,
Ta díkva jíneho ráda má,
Co sám já viděl jsem,
Jak s jiným se líbá“
(Ďáběl)

„Komu mám věřit?
Kdo mluví pravdu?
Komu se mám svěřit?
Mám provést sebevraždu?“
(zamilovaný)

„NE!Nezabíjej se,
Ta dívka za to nestojí,
Má tě ráda,
Ale ne přec tolik“
(anděl)

„Ona tě nemá ráda,
Je s jiným,
Nechce tě ani jako kamaráda,
Je se svým milím“
(Ďábel)

„Věř že šanci máš,
Že může milovat i Tebe,
Teď už opdověď znáš,
Já musím už letět do nebe.“
(Anděl)

„Sám se rozhodni komu věřit chceš,
Ale pravdu řekl jsem ti já,
Já už jdu do pekla na svou věž,
Stejně nakonec zůstaneš sám.“
(Ďábel)

„Fajn odpověď mi řekli,
Ale komu věřit mám?
Když už ty dva zmkli,
Tak jsem opět sám,
Nového nic nevím,
Jentak do temna čumím,
A o té dívce dumám,
Protože pravdu neznám...“
(zamilovaný)

„Věř ať to dopadne jakkoli,
Ať je ta dívka teď s kýmkoli,
Ať se do Tebe jednou zamiluje nebo ne,
Budeš chvíli šťastně nebo žalostně,
Budeš s ní nebo bez ní žít,
Budeš jí chvíli u sebe mít,
Ale at už to bude tak nebo tak,
Jednou ti po ní zbyde jen zlomené srdce,věř mi to je fakt.“

„A ty jsi kdo,že jsi si tak jistá odpovědí svou?“
(zamilovaný)
„Já jsem Pravda,tak přijmi odpověď mou.“
(Pravda)
Autor Kamen s.r.o., 14.12.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to zajímavé, i když trochu kostrbaté teda. Líbí se mi závěr.

14.12.2006 19:33:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí