Proč mi zas scházíš

Proč mi zas scházíš

Anotace: Slož ze vzpomínek skládanku a nebo o nás vylušti hádanku a na otázku proč najdi řešení, který to, že jsi pryč v blízkost promění.

Proč mi zas scházíš má lásko snová,
zbyl po Tě otisk a hezká slova,
proč mi zas scházíš mé tajné přání
a sny odchází se svítáním?

Proč mi zas scházíš můj paprsku slunce,
na zádech, na těle cítím Tvé ruce,
proč na Tě myslím každou chviličku,
a v mém srdci máš už ze slz studničku?

Proč mi zas scházíš můj jasný měsíčku,
a proč si zpívám stále tu naší písničku?
Ve které napořád chtěla bych být s Tebou,
Ty jsi však daleko a jen slova nezahřejou.
Autor grázlík, 14.12.2006
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:)

15.12.2006 17:59:00 | Favi

...nevím :) ... ale ta tvá touha vše znovu přivolá ...
...:) ...

15.12.2006 07:50:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí