Zamilován na dálku

Zamilován na dálku

Anotace: Takhle to vypadá když se člověk zamiluje...bohužel zase na dálku.

Nevím co se včera stalo,
nevím co to způsobylo.
Nevím proč mé srdce zabušilo,
Nevím, asi se probudilo.

Způsobila to pro mě jediná,
která moje srdce rozbušila.
Ta která je naprosto úžasná,
a svým půvabem měl okouzlila.

A o koho to vůbec jde?
Po kom moje srdce touží?
ta co lítá kdovíkde,
a přesto si mě váží.

Mám ji za vše strašně rád,
protože mi srdce září.
A nejen jako kamarád.
ale jako hvezdičku v moři.

Je to prostě skvělá žena,
mého srdce úřednice.
se kterou chci být na valentýna
co pochází z Mohelnice.

Mám jen přání jediné,
jasné jak zařácí měsíc.
Ikdyž zatím nemožné,
a to být s ní víc.

Takhle je to příliš težké,
nevidět svou lásku vysněnou.
to je asi typicky české,
zákaz být s tou jedinou.
Autor Cryitious, 14.12.2006
Přečteno 627x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hezký obsah, jen ten rytmus mi tam nesedí...

20.12.2006 20:19:00 | Lorelai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí