AMEN

AMEN

Anotace: ***

Miluji tě krátce,
miluji tě sladce.

Miluj mě jako já tebe,
vlož mi do srdce kousek sebe.

Od srdce mého klíč máš,
Vše o mě víš, vše o mě znáš.

Miluješ mě též?
Není tvůj cit jen lež?
Ptám se sama sebe každý den,
každou noc,
když přijde ten sen
a uchvátí svou moc.

Je to sen o tobě,
sen velmi krátký,
jako náš vztah v první osobě,
kde cit tvůj je vratký.

Pak přijde reálný svět,
cit můj, jak uvadlý květ.

Posadím se na pelesti,
ze srdce jen uschlé klestí.

Volals, jaká tíha ti spadla z ramen,
když s naším vztahem byl amen.
Autor Christien, 15.12.2006
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí