Na lásku právo nemám

Na lásku právo nemám

Anotace: Když mám depky tak píšu, ale básnický střevo nemám.

Je to už dlouhá doba,
při vzpomínkách srdce mi huší.
Vybavím si tvůj usměv, zas a znova
i Tvojí poskvrněnou duši.

Neřekls mi, že mě miluješ,
věděla jsem, že nejsem jedinou.
Slepě jsem tě milovala
a tys přesto chodil za jinou.

Veřejně si mě za ruku nevzal,
tajně si mě líbat chtěl,
choval si se, jak kdybys mě neznal,
před světem naši lásku si schovat chtěl.

Nikdy si mě nebránil,
nestál si při mě.
Slíbil si mi věčnou lásku,
sám si věděl,že to nejde.

Čas prý všechny rány hojí.
Čím víc času ubýhá, tím víc se bojím.
Třeba jednou poznám, co je to být milována.
Jednou se třeba dočkám.
Do té doby budu ještě mockrát oklamána.
Autor Pauline Toywelová, 15.12.2006
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

O lásce se mnoho píše,
skutečná, ta vejde tiše,
chraň ji, jak vzácného ptáčka,
ať se nikdy nepomačnk...

16.07.2007 07:10:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí