Miluji tě

Miluji tě

Anotace: -

Sbírka: Láska bolí

Jsi moje láska,
obsah mých snů.
Prý já jsem kráska
všech tvojich dnů.


Však jednou jsi mi řekl,
že velmi nemocen jsi,
že každý se hned lekl,
nikdo nepomohl ti.


Ale i když tvé tělo nebude poslouchat
a mozek nebude komunikovat s tělem,
já budu ti navždy tiše naslouchat
pořád budeš jenom mým andělem.


Možná jiná utekla,
když zjistila víc.
Já jsem se však nelekla,
Já půjdu ti vstříc

 
Miluji tě
Autor Krist7nka, 06.11.2011
Přečteno 590x
Tipy 4
Poslední tipující: Werewolf, Nikolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí