Tři sloky pro lásku

Tři sloky pro lásku

Anotace: -

Když chladne i sníh
a začíná noc,
myslím na tebe,
jak chybíš mi moc.

Ráno se probudím
a citím se sám,
přemýšlím nad tím,
kdepak tě mám.

Slunce už zapadlo
a já se trápím,
doufam, že ve snech
zas všechno vrátím.
Autor Michal Bekosh, 07.11.2011
Přečteno 656x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Holis, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou dvě varianty, buď snít a nebo jít hledat...

07.11.2011 12:38:54 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí